Over BAI

Wie zijn wij?

Wij zijn een jong en dynamisch team met optimale up-to-date kennis als het gaat om de ICT sector. Het is voor ons een must om op de hoogte te blijven van de markt ontwikkelingen, zodat wij onze klanten de beste ICT oplossingen kunnen bieden. Door constant alle technologische vernieuwingen te monitoren, zijn wij in staat om de kennis die we in huis hebben steeds verder te vergroten. Wij ontzorgen onze klanten op het gebied van IT: van werken in de cloud tot videobellen. We zijn gespecialiseerd in het bedenken van klantspecifieke oplossingen. We duiken echt in de werkprocessen bij een bedrijf en vinden dan altijd een oplossing die het beste bij dat bedrijf past.


Mijn naam is Sven van Rooijen. Oprichter en eigenaar van BAI IT Solutions. Ik startte BAI IT Solutions op 21-jarige leeftijd en dat ik in de IT terecht zou komen was al vroeg duidelijk, want mijn vader sleutelde ooit aan de eerste generatie IBM-computers en werd later mijn coach. Na mijn studie kwam ik terecht bij Stork en al snel mocht ik daar een IT-omgeving bouwen en beheren voor een groep van zo’n 1000 werknemers. Dat ging zo goed, dat ze bij Stork aangaven dat wanneer ik mijn eigen IT bedrijf zou starten, dat ze dan graag klant bij mij wilden worden. Ik heb die kans dan ook gegrepen en Stork is nog steeds een van onze grote klanten..

Naast ondernemen speel ik mijn vrije tijd rugby en daar vang ik letterlijk de harde klappen op in een scrum. Dit alles om ruimte te maken voor mijn medespelers zodat er gescoord kan worden. Typerend….. Bij rugby draait het ook om respect voor je medespelers en je tegenstander en dat zie je ook terug bij BAI IT Solutions, zowel intern als met klanten.

Maatschappelijk

B.A.I. IT Solutions staat midden in de maatschappij en vinden wij het dan ook belangrijk om diverse organisaties, sportverenigingen en evenementen te ondersteunen. Zowel lokale als (inter)nationale initiatieven.

KIS (Keep IT Simple)

Persoonlijke benadering en het meedenken met de klant vinden we bij BAI IT Solutions belangrijk. Wij zoeken altijd samen naar de oplossingen die voor jouw onderneming werken. Wij bieden onze diensten in elke branche aan. Onze helpdesk is er op gericht om in duidelijk, begrijpelijke taal over te brengen, hoe een probleem verholpen kan worden, maar lukt het desondanks toch niet, dan is één van onze specialisten al onderweg om het ICT probleem op locatie te verhelpen.

Waarom kiezen voor BAI IT Solutions?

• We zijn een jong en dynamisch bedrijf;
• We hebben aantrekkelijke tarieven;
• We zijn deskundig, betrouwbaar, betrokken en hebben korte communicatielijnen;
• We hebben een flexibele houding en een no-nonsens aanpak;
• We hebben een 24/7 servicedienst;
Wij vinden dat IT binnen een onderneming de slagkracht van die onderneming moet vergroten en gebruik(er)s vriendelijk moet zijn. Jij hoeft je niet te verdiepen in de onderliggende techniek, want wij zorgen er voor dat de IT doet wat die moet doen. Wij houden IT graag eenvoudig…..