Netwerken

Netwerken ingewikkeld? Niet bij BAI

Wij garanderen een volledig en goed functionerend netwerk. Hierdoor zal jouw bedrijf altijd optimaal ondersteund worden, in plaats van verhinderd door trage netwerken. Jij hoeft je niet meer druk te maken over hoe snel de Wi-Fi moet zijn of hoeveel access points je nodig hebt. Wij inventariseren wat jij nodig hebt, daar heb jij geen omkijken naar. Ondertussen focus jij je op de operationele facetten van je bedrijf. Veel efficiënter.

Aanleg en beheer

De ICT infrastructuur is de laatste jaren steeds belangrijker geworden. Naast de aanleg van de infrastructuur om jouw netwerk te laten functioneren is een constante monitoring zoals het bewaken van je netwerk-performance, het oplossen van problemen en bottlenecks ook van zeer groot belang.

Een netwerk dat goed is ingericht, levert je geld op. Wij ontwerpen en beheren netwerken en zorgen voor de installatie van passende hardware (computers, servers, switches en wifi, inclusief de bekabeling). Zodra wij klaar zijn kan iedereen direct aan de slag.

Storing

BAI IT Solutions heeft de expertise en de mankracht voor het realiseren van een goede netwerkinfrastructuur, maar ook om alle voorkomende incidenten op het gebied van IT 24/7 op te lossen. Want of het nu om een kleine organisatie gaat of om een complexe serveromgeving, als je netwerk plat gaat dan kost dat snel veel geld. Vanuit ons data center monitoren wij 24/7 jouw serveromgeving en netwerk en daardoor kunnen wij onze storingsdienst ook buiten kantoortijden inzetten. Ieder probleem waar je tegen aan loopt kan je bij ons neerleggen, waarna wij vervolgens gaan zoeken naar een passende oplossing waar je 100% tevreden mee bent.

Cloud

Bedrijven stappen steeds vaker over op applicaties en dataopslag in de cloud. Deze vorm van automatisering biedt veel voordelen zoals lagere IT-kosten en productiviteitsverhoging. De kosten worden hierdoor beheersbaar en middels back-ups in de cloud of op onze beveiligde servers verlies je geen bedrijfsgegevens en bestanden als er onverhoopt een computer vastloopt of crasht. Je netwerk is een waardevol bezit en tegelijkertijd ook het meest kwetsbare.  Via beveiligde verbindingen beheren wij je netwerk en onze 24/7 monitoring waakt ervoor dat je netwerk nooit stilvalt. Daarnaast zorgen wij voor een optimale veiligheid van je netwerk, zodat deze is beschermd tegen virussen en aanvallen van buitenaf.  Ons netwerkbeheer bespaart kosten en garandeert de continuïteit van je bedrijf.

4G back-up

Wat als plotseling je internetverbinding uitvalt. Voor een winkel betekent dat lange rijen bij de kassa omdat de PIN is uitgevallen, alarmsystemen die niet meer werken, camera’s die niet kunnen worden bekeken en dus omzetverlies tot gevolg. Maar ook productiestilstand heeft grote gevolgen voor de omzet, het imago en de betrouwbaarheid van een productiebedrijf.

Een 4G back-up zorgt ervoor dat in geval van storing alle communicatie wordt overgeschakeld naar het mobiele netwerk. Met een dergelijke back-upverbinding blijven alle bedrijfsprocessen gegarandeerd operationeel.

Veiligheid

Voor een ongestoord bedrijfsproces heb je continuïteit in je netwerk en systemen nodig. Snelheid, betrouwbaarheid en veiligheid staan daarom centraal. Wij bieden daarvoor verschillende producten aan die we op maat inrichten, geheel afgestemd op de wensen en mogelijkheden van jouw bedrijf. Beveiliging van ICT netwerken vraagt meer aandacht dan ooit tevoren. Daar komen nieuwe trends als mobility en cloud nog bij. Alle reden dus om de opzet en het beheer van je IT netwerk over te laten aan de BAI ict-experts! Iedereen profiteert bij ons van netwerken die veilig, snel en betaalbaar zijn, dus neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Direct hulp nodig?

Heb je een acuut en “onoplosbaar” netwerkprobleem? Onze klanten noemen ons wel eens gekscherend “ de cowboys van de IT”, dus aarzel niet en neem direct contact met ons op en wij lossen het probleem altijd en gegarandeerd op.