Microsoft Office 365

Tot voor kort kocht je de MS Office software en die installeerde je op de verschillende werkplekken en servers. Onder de productnaam “Office 365” biedt Microsoft nu echter een online dienst aan en in plaats van de software producten aan te schaffen en zelf te installeren, neem je er een abonnement op. Hiermee kan je vervolgens de Microsoft Office software vanuit je internetbrowser op al je werkplekken gebruiken. Microsoft zorgt voor de continuïteit van deze dienst, voor de beveiliging en dat de nieuwste versies altijd beschikbaar zijn.

Altijd up-to-date

Dus in plaats van een eenmalig aankoopbedrag plus een jaarlijks bedrag voor de updates, wordt er maandelijks een vast bedrag per maand berekend voor deze dienst. In dit maandbedrag is niet alleen de software inbegrepen, maar ook kosten voor de daadwerkelijke installatie, het additioneel technisch beheer, het onderhoud van de software, de installatie van nieuwe patches, updates en de beveiliging.

Voordelen

Door de cloudopslag heb je je bestanden altijd en overal bij je. Of het nu gaat om je gedeelde bestanden in SharePoint, je eigen bestanden in OneDrive of je e-mails, ze zijn altijd binnen handbereik. Je kunt ze ook overal bewerken en met de mobiele apps van Office 365 ook gewoon op je telefoon. Van alle Office-apps is een mobiele versie beschikbaar en hiermee installeer je moeiteloos Word, Excel, Outlook of welke andere app op je telefoon. Optimale samenwerking met je collega’s, door samen in hetzelfde document werken en tegelijkertijd te chatten over de wijzigingen. Ook het rondmailen van bestanden waarna er uiteenlopende versies ontstaan is hiermee voorbij. Mail eenvoudig de koppeling naar het SharePoint- of OneDrive-bestand en iedereen werkt in hetzelfde bestand. Ongewenste wijzigingen maak je snel en eenvoudig weer ongedaan met versiebeheer.

Wat is inbegrepen

Onder Office 365 vallen de nieuwste MS Office Apps, met exclusieve functies: Word, Excel, PowerPoint, Acces, Outlook en OneNote, maar ook  services als Teams, Exchange, OneDrive, SharePoint en Teams.

Verschillende abonnementsvormen

Een abonnement op Office 365 kan met individuele Office producten, maar ook met verschillende  combinaties. In een combinatie zitten meerdere diensten die dan gezamenlijk voordeliger zijn dan de individuele producten.

Waarom interessant?

Naast het gemak en de eenvoud, garandeert het gebruik van Office 365 altijd het werken met de nieuwste software. Daarnaast kan je voor de maandelijkse kosten van het abonnement niet zelf dezelfde software inrichten en onderhouden.

Beginnen met Office 365

Wij zijn zeer enthousiast over Office 365 en deze nieuwe manier van gebruik van software. Het helpt onze klanten met innoveren en vereenvoudigd het technisch beheer. Het is mogelijk om Office 365 gedurende één maand gratis te testen. Hiervoor biedt Microsoft proefabonnementen aan. Gedurende die periode kan je met een beperkt aantal gebruikers de volledige functionaliteit van deze dienst testen.

Advies op maat

Met Office 365 in de Cloud heeft u toegang tot al uw bestanden, waar u maar bent. Het is door ons volledig in te richten binnen elke organisatie, zodat er efficiënt en overzichtelijk gewerkt kan worden. Onze Office 365 support biedt ondersteuning bij al uw Office 365 vragen. Ontdek zelf ook de voordelen van Microsoft’s sensationele bedrijfssoftware en vraag ons advies op maat aan.