Cloud

Werken in de Cloud raakt steeds meer geïntegreerd in onze maatschappij. Apps en online e-mail op mobiele telefoons zijn voorbeelden van in de Cloud werken dat al door velen dagelijks wordt toegepast. Dit gemak verlangen we echter ook steeds vaker op de werkvloer. Communicatie wordt hierdoor eenvoudiger en effectiever en we kunnen op die manier productiever en efficiënter met onze kostbare tijd omgaan.

De praktijk

Cloud computing is populair en de vraag die veel klanten aan ons stellen is “moet ik met mijn bedrijf naar de Cloud?“. Flexibel werken en continu bereikbaar zijn, is tegenwoordig heel normaal in het bedrijfsleven en Cloud computing sluit hier naadloos op aan. In de Cloud kan je namelijk vierentwintig uur per dag beschikken over alle denkbare programma’s, bestanden en diensten. Waar ter wereld  je je ook bevindt, via een beveiligde internetverbinding log je gewoon in op je eigen bureaublad, je eigen mailbox en je eigen bedrijfsapplicaties. Je kunt dus op een gemakkelijke manier netwerktoegang krijgen tot een gedeelde verzameling van netwerken, servers, opslag, applicaties en diensten en dus al je beheersactiviteiten vereenvoudigen. Het is daarnaast ook mogelijk om gelijktijdig met anderen te werken in documenten, spreadsheets, presentaties enz.. Wij kunnen de Cloud omgeving volledig naar jouw wensen inrichten en je hoeft je geen zorgen te maken over het aanschaffen en onderhouden van de techniek. Het enige wat je nodig hebt is een snelle en betrouwbare internetverbinding.

De juiste keuze?

Veel bedrijven beschikken nu nog over een eigen datacenter/ serverruimte waarin zich alle servers en data bevinden. Een dergelijke fysieke ICT-omgeving vereist echter forse investeringen en onderhoud. Door gebruik te maken van een Cloudplatform in een professionele datacenter, hoef je nauwelijks te investeren en krijg je een gegarandeerde continuïteit van je informatievoorziening. Een Cloudplatform voldoet te allen tijde aan de hoogste beveiligingseisen en de beschikbaarheid en veiligheid wordt gegarandeerd.

Automatische synchronisatie

Eenmaal werkend in de Cloud maak je onderweg documenten aan op je laptop, maakt je foto’s met je mobiel, hou je financiële overzichten bij op je PC en verwerk je ontvangen informatie van je klanten. Waar laat je dat allemaal en hoe kom je er weer bij als je het nodig hebt? De synchronisatie van bestanden in de Cloud gaat volledig automatisch en naar al je apparaten. Je hebt in de Cloud dus altijd je presentaties, rapporten, foto’s en notities bij de hand en je weet zeker dat die bestanden veilig zijn opgeslagen. Daarnaast kan je ze ook nog eens (gratis!) delen met wie je wilt, naar wens met of zonder wachtwoord beveiligd en met of zonder eindtijd.

Vrijblijvende afspraak

We moeten tegenwoordig sneller dan ooit reageren om tegemoet te komen aan de wensen van de klant en om succesvol te kunnen concurreren in een dynamische wereldwijde markt. De traditionele manieren om applicaties te integreren volstaan nu niet meer. Hoe complex jouw IT landschap ook is, het Cloudplatform ondersteunt alle processen voor applicatie-integratie. Het is nu tijd om antwoord te geven op de vraag of jij ook naar de Cloud moet gaan. Op basis van jouw uitdagingen en wensen zorgen onze Cloud experts voor een omgeving op maat, dus maak vandaag nog een geheel vrijblijvende afspraak met onze Cloud specialisten.