Communicatie

Communicatie en ICT vormen één geheel. Maar hoe kan je optimaal én efficiënt communiceren? Via een vast toestel, de smartphone, tablet, laptop of misschien wel via live videoconferencing. Als we daar antwoord op hebben, is het mogelijk om je communicatie-processen effectief en efficiënt in te richten. Wij leveren vervolgens oplossingen voor al je communicatie door middel van een uniek platform wat de effectiviteit van alle communicatie binnen je organisatie ten goede komt.  

VoIP

Met Voice over IP, ofwel VoIP, bel je via je internetverbinding. Het gebruik van een traditionele telefoonlijn is dan niet meer nodig , je bent dan weer helemaal up to date en je bespaart op de hoge telefoonkosten. VoIP is een telefonie-oplossing voor iedereen, ongeacht of je ZZP’er bent of een grote onderneming runt. Bij BAI IT Solutions ben je verzekerd van een op maat gemaakte dataverbinding en een telefooncentrale in de Cloud met diverse functies zoals voicemail, gespreksopnamen, chat- of video bellen enz.

Videoconferencing

Live videoconferencing is een krachtige communicatie tool en een snelle en effectieve oplossing voor face to face ontmoetingen. Met videoconferencing breng je real-time haarscherpe beeld- en geluidsverbindingen tot stand tussen meerdere locaties waar ook ter wereld en ongeacht het aantal deelnemers. Bij  videoconferencing komt best veel kijken en daarom begeleiden we de volledige installatie van A tot Z. We inventariseren welke deelnemende locaties er zijn en met welke netwerkbeheerder we te maken krijgen in bijvoorbeeld het buitenland. We installeren de benodigde videoconferencing-apparatuur op de locaties en testen de apparatuur en het netwerk met eigen testtools. Eventueel richten we op locatie een complete studio in met audio visuele apparatuur. Op die manier zorgen we altijd voor een succesvol evenement. Voordelen van videoconferencing zijn, dat het leidt tot een beter onderbouwde besluitvorming en kortere doorlooptijden binnen een onderneming, maar ook tot lagere kosten, door het maken van minder kilometers en daardoor minder CO2-uitstoot. Video conferencing betekent dus gewoon effectiever zaken doen en een groenere wereld!

Virtueel vergaderen met iedereen

Webconferencing (video-chatten) is een stuk laagdrempeliger dan videoconferencing en maakt virtueel vergaderen mogelijk voor 2 tot 50 deelnemers. Met webconferencing verbinden we verschillende videotools (smartphone, tablet of computer) aan bijvoorbeeld Office 365 of Skype for Business. Dat is ook handig voor de deelnemers zelf, want zij kunnen gewoon deelnemen met de techniek waarmee ze zelf ook vertrouwd zijn.

Maatwerk advies

Met onze communicatie-oplossingen bieden wij een scala aan mogelijkheden voor een scherpe prijs! Wij nemen alle zorg uit handen en omdat iedere onderneming verschillend is, bieden wij altijd een persoonlijke en unieke oplossing. Géén voorgeprogrammeerde oplossingen, maar maatwerkadvies van een team actieve en betrokken experts.

Wilt je meer informatie over onze communicatie-oplossingen? Neem gerust contact met ons op!