LEDvertizing

Op vier verschillende invalswegen van Wolvega staan vlak langs de rijbaan LED reclame borden. Dagelijks passeren honderden potentiele klanten deze digitale borden. Adverteren op deze digitale borden is nu voor iedereen bereikbaar!

Publiek

Door reclame te maken langs verkeerswegen wordt een enorm groot publiek bereikt. Bovendien rijden automobilisten bij het binnen rijden van de bebouwde kom langzamer langs een reclamebord en dringt de reclameboodschap beter door. Automobilisten die elke dag hetzelfde traject afleggen, worden gedurende de duur van een “campagne” steeds opnieuw geconfronteerd met dezelfde reclameboodschap. Hierdoor blijft de boodschap gemakkelijk hangen.

Flexibel

Niet alleen is de attentiewaarde veel hoger, maar je bespaart ook nog eens op je traditionele drukwerkkosten. Bovendien is het digitale reclamebord eenvoudig aan te passen op het moment dat je een andere boodschap wilt communiceren en je bent 24/7 zichtbaar. Met andere woorden: hiermee kan je de juiste content op het juiste moment laten zien!

Het “wauw effect”

Met een reclamebord van LED heb je gigantisch veel mogelijkheden om je boodschap te laten opvallen. Met een sprekende afbeelding, een pakkende tekst of een spetterende animatie (bewegende beelden trekken nog meer aandacht) creëer je een ‘wauw’ effect en dat is wat we willen bereiken! Dat is LEDvertizing.

Aantrekkingskracht

Afhankelijk van het tijdstip of actuele gebeurtenissen, kan je iedere dag meerdere reclameboodschappen tonen. Hierdoor kan je ook kortlopende acties eenvoudig communiceren, zoals bijvoorbeeld een dagaanbieding of als je een restaurant hebt en je wil hongerige passanten laten weten wat de lunch van de dag is. Op deze manier kan je van voorbijgangers klanten maken, die je op een hele leuke manier naar je bedrijf trekt of die je website bezoeken. 

Exposure

Het is mogelijk om te adverteren voor de periode van een week tot een jaar. Iedere spot is standaard op 4 verschillende schermen 3 á 4 seconden lang zichtbaar met een omlooptijd van ca. één minuut. Gedurende de gereserveerde periode is je reclame uiting dan per week ruim 40.000 keer zichtbaar! Hierdoor weet je zeker dat je boodschap door heel veel voorbijgangers wordt gezien.

Prijzen

 De prijzen voor één advertentie op alle 4 de LED reclameborden in Wolvega zijn:

  • Per week                          € 60,- excl. btw
  • Per maand                       € 200,- excl. btw
  • Per jaar                            € 2000,- excl. btw

Aanleverspecificaties

Bij het aanleveren van je reclame-uiting dient je reclameboodschap aan een aantal voorwaarden te voldoen. Dit zijn zowel praktische als commerciële voorwaarden om de digitale reclame zo goed mogelijk in te zetten. Realiseer je dat adverteren op een LED reclamescherm anders is dan een traditionele advertentie. Houd daar rekening mee bij de typografie. Hou er bij het opmaken van de afbeelding rekening mee dat de aangeleverde content gelijk dient te zijn aan de schermresolutie.

Afmeting            : 192 pixels breed en 232 pixels hoog

Resolutie            : minimaal 72 dpi

Color mode        : RGB

Tijdelijke aanbieding

In 2020 zullen we in etappes de huidige ledschermen vervangen voor nieuwe schermen met een nog scherper beeld. Op de nieuwe schermen zullen de aanleverspecificaties aangepast worden. Vanwege deze vervanging en wijziging in 2020 bieden we tijdelijk een jaarcontract aan voor slechts € 1750,-

Contact

Zoek je ook naar een manier om meer mensen te bereiken met je reclameboodschap? Wil je effectief adverteren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het beheer van digitale reclameschermen en het verspreiden van jouw reclame uitingen hierop. Wil je je bereik vergroten? Neem dan vandaag nog contact met ons op.